De oplossing tegen steenmarters!

Heeft u last van steenmarters in de auto?

Dan hebben wij de oplossing!

Steeds meer mensen hebben last van steenmarters onder hun motorkap, die de bedrading kapot knagen. In veel auto’s bestaat de bedrading voor een deel uit visolie. (bijvoorbeeld de bougiekabels) Dit trekt de steenmarters aan, vooral de jongen. Omdat ze denken dat ze dit kunnen eten, knagen ze deze kapot.

Er is nog een andere oorzaak, marters scheiden namelijk een stofje af waarmee ze hun territorium markeren. Als u uw auto parkeert in het territorium van marters, kunnen ze binnendringen in de motorkap en alle bedrading kapot maken. Dit doen ze om de ‘verkeerde’ geur uit hun territorium te verdrijven.

Steenmarters zijn een beschermde diersoort, het aantal steenmarters neemt toe vanwege de bescherming. Hierdoor nemen de problemen onder de motorkap van autobezitters ook toe. U mag steenmarters alleen verjagen, want ze bestrijden met gif, vangen of doden is verboden!

De marterverschrikker

De oplossing plaatsen we daarom ook onder de motorkap/in het motorruim. De marterverschrikker met hoogspanningsplaatjes. Dit is een dubbele bescherming tegen marters. De hoge toon die wordt uitgezonden, wordt door marters zo veel mogelijk vermeden. Wanneer er toch een keer een marter in uw auto verzeild raakt, dan krijgt het van de in de motorruimte aangebrachte hoogspanningsplaatjes een elektrische schok, waardoor het dier wordt verjaagd. Beide beschermingswijzen zijn voor mens en dier ongevaarlijk.

Vanaf €199,-

 

Please follow and like us:
0